Wat is het?

Heeft uw kind moeite met het leren van een bepaalde trick? Of heeft uw kind extra aandacht nodig, dan hebben wij goed nieuws! Parkourculture biedt nu ook privé lessen aan. Het idee achter deze privé lessen is dat wij uw kind op professionele wijze begeleiden met het behalen van specifieke doelen. Dit kan natuurlijk op fysiek vlak, maar ook op mentaal vlak. Denk hierbij aan je angst overwinnen op hoogtes of het landen van een salto op een obstakel. U vraagt zich nu vast af hoe wij dit kunnen realiseren. Daar kunnen wij u van alles over vertellen, dus lees snel verder!

Ervaren trainer

Onze trainer heeft al meer dan een decennia aan ervaring in de freerunning wereld. Hij heeft dus al kennis en ervaring mogen opdoen hoe je het beste dingen kunt aanleren en ook hoe je op de juiste manier moet gaan denken om je doelen te bereiken. Naast zijn eigen expertise voor freerunning heeft hij ook een talent ontwikkeld voor lesgeven. Hij heeft al vele jaren ervaring met het lesgeven en heeft ook met veel verschillende doelgroepen gewerkt. Hierbij een aantal voorbeelden: Kinderen met een motorische achterstand, Speciaal Basis Onderwijs, kinderen met een beperking, vluchtelingen, reguliere onderwijs en niet te vergeten de doelgroep van 50+.

Intake gesprek

Op het moment dat u gebruik wilt maken van privé trainingen dan zullen wij als eerst een vrijblijvend intake gesprek inplannen. Dit gesprek zal ongeveer een half uur duren, dit gesprek kunnen wij op een fysieke locatie uitvoeren, maar ook via een Zoomcall. Tijdens dit gesprek zullen we kennis maken met elkaar en natuurlijk de doelstelling bespreken, ook wordt er op basis van de doelstelling een berekening gemaakt hoeveel lessen wij denken dat er nodig zijn om de doelstelling te voltooien.

Voorbereide les op maat

Als we de intake hebben volbracht en daadwerkelijk het traject zullen gaan starten zal de coach ook een les voorbereiden die aansluit op het halen van de doelstelling, deze les wordt van te voren gedeeld met de client om hun ook alvast te kunnen laten voorbereiden op wat er zal gaan komen. ook krijg de client een aantal opdrachten mee naar huis om ook thuis te oefenen.

Mocht u geïnteresseerd zijn in een privé training dan kunt u altijd contact met ons opnemen via onderstaand contact formulier.