Freerunning op school

Wilt jouw school ook freerunnen? Dan kan ik je vertellen dat je hier op het juiste adres bent beland. Onze freerunners beschikken over de juiste expertise en zijn al jaren actief in de freerunning wereld. Wij kunnen op een unieke manier verschillende lessen aanbieden die ervoor zorgen dat kinderen een goede basis kunnen aanleren op het gebied van freerunning. Freerunning bestaat uit vijf elementen: Klimmen, springen, vaults, zwaaien en Flips & tricks. Op het eerste gezicht lijkt dit natuurlijk erg beknopt, maar ik kan u verzekeren dar wij met deze vijf elementen meerde lessen op school kunnen aanbieden waarbij geen enkele les het zelfde zou zijn. Zo spelen wij ook een grote rol in het stimuleren van bewegen en de ontwikkelingen van het kind.

Lessenreeks

Wij kunnen een lessenreeks aanbieden waarbij we de ins en outs van freerunning met de leerlingen en vakleerkrachten delen. Zoals Ik al eerder had vermeld bestaat freerunning uit vijf elementen. Wij zullen in de eerste les vaak een globale freerunning les aanbieden waarbij we kijken naar het niveau van een klas en welke tricks we met hun kunnen oefenen. Op basis van de eerste les maken wij een lessenreeks die elkaar overlappen, zodat wij de leerlingen altijd oefeningen laten herhalen om een betere beheersing te hebben van de oefening.

Bijscholing vakleerkrachten

Freerunning is natuurlijk een razend populaire sport geworden in de afgelopen jaren. Wat wij vaak zien en ervaren is dat vakleerkrachten dan ook freerunning aanbieden in hun reguliere lessen, maar weten hun eigenlijk wel hoe je een freerunles moet geven? En wat er allemaal te leren valt? Wij vinden het belangrijk dat we freerunning op de juiste manier overdragen op de volgende generatie en daar kunnen dus ook alle vakleerkrachten bij ondersteunen als zij weten hoe ze freerunning moeten aanleren en aanbieden. Daarom bieden wij ook bijscholing aan voor vakleerkrachten.

Wil jij ook dat wij langskomen ? stuur ons nu een bericht!