Parkourculture logo

Kom meer te weten over ons

Parkourculture wordt gerund door een hecht vriendenteam uit Amersfoort met een enorme passie voor de sport. Samen willen wij ervoor zorgen dat de freerun cultuur word overgedragen naar de volgende generatie. We zijn dagelijks bezig met het onderzoeken van de freerun wereld, zo kunnen wij altijd de nieuwste trends met de community delen. Parkourculture is toegankelijk voor iedereen. We creƫren een veilige en leerzame omgeving waarin we elkaar nieuwe tricks leren. Hieronder vertellen we allemaal wat over ons zodat jullie ons alvast leren kennen.

portret foto
Mijn naam is Sylvain Leupen en ben 20 jaar oud. Ik ben een fanatiek beoefenaar van de sport freerunning. Ik train al 9 jaar lang binnen de Nederlandse freerun community. En ben altijd bezig met het bedenken hoe we deze sport zo goed mogelijk kunnen overbrengen op de toekomstige freerunners. Daarom ben ik hoofdzakelijk bezig met de lessen voor Parkourculture. Benieuwd naar mijn verhaal? Klik dan op mijn foto.
Mijn naam is Leon van der Zouwen. Ik train nu 3 jaar in de Parkourculture scene en vind het leuk om mijn passie te delen met andere freerunners. Ik ben voornamelijk bezig met het ontwikkelen van ons YouTube en Instagram account. Zodat we alle content kunnen delen met iedereen. In de toekomst zal ik ook lessen gaan verzorgen voor Parkourculture. Klik op mijn foto voor een aantal coole tricks.